Se billedet: Wozniacki driller Beckham

lørdag d. 18. juli 2015 kl: 12. 22 Af: Ritzau Fokus
 
Caroline Wozniackis både humør og udseende var strålende til ESPYS-prisuddelingen.

Caroline Wozniackis både humør og udseende var strålende til ESPYS-prisuddelingen. Foto: Paul A. Hebert/PAUL A. HEBERT/INVISION/AP

Den danske tennisdarling luskede sig ind i baggrunden på et billede af den forhenværende fodboldhelt.

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki var i drillehumør under årets ESPYS-uddeling, der er en årlig prisoverrækkelse til topsportsfolk.

Krigsveteraner, prinser og megastjerner: Derfor er denne begivenhed på alles læber for tiden

Festlighederne tiltrak masser af celebre sportsstjerner, som blandt andre talte den forhenværende fodboldspiller David Beckham, basketball-dunkeren LeBron James og den alpine skiløber Lindsey Vonn, der er blandt Wozniackis veninder.

Den 25-årige hårdtslående dansker har på Instagram flittigt delt billeder fra festen, hvor hun blandt andet konkurrerer med Vonn om, hvem der har den højeste slids på kjolen.

Men Wozniacki delte også fredag aften et drille-billede, hvor hun storsmilende såkaldt photobomber en intetanende David Beckham, der poserer foran fotografen.

– Når man totalt ødelægger et billede med en photobomb, skriver den tidligere verdensetter til det sjove foto, som har fået over 15.000 likes.

Til uddelingen så Wozniacki blandt andre den tidligere OL-guldvinder og tv-personlighed Caitlyn Jenner modtage prisen Arthur Ashe Award for Courage for at stå frem som sit sande kvindelige jeg efter at have levet 65 år som manden Bruce Jenner.

Efter den festlige aften kan Wozniacki holde lidt sommerferie indtil august, hvor hun spiller Rogers Cup i den canadiske storby Montréal.

Se photobomb-billedet her

Kronprinsen skal på tur med lækker megastjerne: Det skal de lave

Og se Wozniackis kjolekonkurrence her

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu