Se de flotte fødselsdagsfotos: Linse fejret af Bryggen

mandag d. 3. april 2017 kl: 16. 22 Af: Ritzau Fokus

Søndag havde den folkekære tv-personlighed inviteret hunde, venner og familie til fødselsdagsfest på Bryggen.

Sidste år rundede den folkekære tv-personlighed Linse Kessler 50 år, men hun fejrede fødselsdagen under mere rolige omstændigheder, fordi hun netop havde fået barmen opereret mindre fra to liter i hvert bryst til nu 1600 milliliter.

Så i år var der skruet ekstra op for festivitassen. På marts måneds sidste dag fyldte den prisvindende “Familien fra Bryggen”-stjerne 51 år, og hun havde i den anledning inviteret nære venner og familie til fødselsdagsfest søndag.

Under hashtagget “jeg er en megaglad kvinde” har Kessler delt to fotos på Facebook fra fødselsdagsfejringen.

Fik sang i gave

På det ene billede sidder hun storsmilende på hug foran det fyldte gavebord.

På det andet billede er hun omgivet af datteren Stephanie “Geggo” Christiansen, svigersønnen Cengiz Salvarli, barnebarnet Alba, og hjerteveninden Didde Skjelmose.


CHOK: Linse forlader Danmark

Med på fotoet er også Brygge-bombens særligt indbudte gæst, Michella, som sang sig ind i Linse Kesslers hjerte i TV 2-programmet “Danmark har talent”.

– Sikke en helt utrolig fantastisk fødselsdagsfest, jeg har holdt i dag her på Bryggen, og det har jeg min skønne familie, venner og hunde at takke for, skriver Linse Kessler blandt andet til billederne og fortsætter:

– Og se, hvem der står til min venstre side – det gør Michella. Michella holdt sit løfte og kom i dag og sang for os, jubler Brygge-stjernen efterfulgt af to hjerter.

Se Linses nye vilde tatovering

Fødselsdagsfejringen blev foreviget af et kamerahold og kan ses senere på året i “Familien fra Bryggen” på TV3.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu