Se de første billeder af Benedict Cumberbatch som Marvel-helt

torsdag d. 31. december 2015 kl: 13. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Benedict Cumberbatch skal spille Doctor Strange i Marvels film af samme navn. Foto: Gage Skidmore/Wikipieda

Benedict Cumberbatch skal spille Doctor Strange i Marvels film af samme navn. Foto: Gage Skidmore/Wikipieda

I 2016 kan vi glæde os til endnu en Marvel-film. Denne gang er det med superstjernen Benedict Cumberbatch i hoved- og titelrollen

Den brilliante, men arrogante kirurg får en ny chance i livet, efter en troldmand tager ham under sine vinger og træner ham til at forsvare verden mod ondskab.

Cirka sådan lyder plottet til den nye Doctor Strange-film, som får premiere i 2016. I hovedrollen ses Benedict Cumberbatch, som for alvor har cementeret sit navn som en af de største skuespillere de senere år.

Med hits som Sherlock, The Imitation Game, Hobitten, The Fifth Estate, 12 Years a Slave, Start Trek og mange mange flere, er Benedict Cumberbatch på få år blevet en af Hollywoods mest benyttede skuespillere. Desuden har han netop spillet Hamlet på National Theatre Live.

Et nyt look

Benedict Cumberbatch har sjældent været “hunk” i sine film. Han specielle britiske udseende har dog fået fans i hele verden til at falde i svime. Det, kombineret med det let-genkendelige navn og meget varierende roller har givet Cumberbatch en høj status i såvel Hollywood som i resten af verden.

Surrealistisk: Sherlock Holmes stoppede forbrydere nær Baker Street

Nu er han klar til at påtage sig rollen som Doctor Strange i Marvels voksende univers af superhelte-film.

Se de første billeder af Cumberbatch som Doctor Strange herunder.

Del din kommentar

Forsiden lige nu