Se de herlige billeder: 151 Hemingway look-a-likes samlet til konkurrence

tirsdag d. 24. juli 2018 kl: 8. 39 Af: Nicklas Skyum Clausen

Ikke færre end 151 Ernest Hemingway look-a-likes var i weekenden samlet i den amerikanske by Key West

Det var en lang og sej kamp, men til sidst lykkedes det den 62-årige pilot Michael Groover at trække sig sejrrigt ud af årets Ernest Hemingway look-a-like-konkurrence, der blev afholdt i byen Key West i Florida.

Ud af hele 151 håbefulde hvidhårede og hvidskæggede mænd, lykkedes det i niende forsøg Groover at trække det længste strå.

Ernest Hemingway look-a-like-konkurrencen er kulminationen på en byfest i Key West, hvor Hemingway boede og skrev nogle af sine kendteste værker i 1930’erne.

Konkurrence med stolte traditioner

Konkurrencen er blevet afholdt siden 1981, og tiltrækker hvert år mænd fra hele verden med hvidt hår og skæg, der som oftest også deler den gamle forfatters kærlighed til jagt, fiskeri og alkoholiske drikke.

I 2016 blev konkurrencen faktisk vundet af en Hemingway – amerikaneren Dave Hemingway – der dog ikke er i familie med forfatterlegenden.

I galleriet ovenfor artiklen har vi samlet en række af de skønne billeder fra konkurrencen – både fra i år og tidligere år, hvor den hvidskæggede Nobelprisvinder er blevet hyldet i Key West.

Festivalen Hemingway Days, som konkurrencen er en del af, holdes i Key West i anledningen af Hemingways fødselsdag. Han ville i år være fyldt 119 år.

Del din kommentar

Forsiden lige nu