Se de søde billeder: Prinsesse fylder 11 år

mandag d. 8. december 2014 kl: 10. 39 Af: Ritzau Fokus
 
Hollands kongehus har offentliggjort helt nye billeder af landets prinsesser: tronarvningen og fødselsdagsbarnet Catharina-Amalia og hendes to søstre, prinsesserne Alexia og Ariane. Billedet her er fra 2012.

Hollands kongehus har offentliggjort helt nye billeder af landets prinsesser: tronarvningen og fødselsdagsbarnet Catharina-Amalia og hendes to søstre, prinsesserne Alexia og Ariane. Billedet her er fra 2012. Foto: VINCENT JANNINK/AP

Hollands kongehus fejrer den kommende dronnings 11-års fødselsdag med helt nye billeder af hende og hendes to søstre.

Søndag kunne Hollands fremtidige dronning, prinsesse Catharina-Amalia, fejre sin 11-års fødselsdag.

Kronprins kvæstet i trafikulykke - bilen rullede om på taget

I forbindelse med fødselsdagen har Hollands kongehus offentliggjort helt nye billeder af prinsessen og hendes to søde søstre, prinsesserne Alexia på ni og syvårige Ariane. Ifølge Hello Magazine kalder de royale forældre prinsesserne for “triple A.”

Som tronfølger til Holland bærer prinsesse Catharina-Amalia titlen prinsesse af Orange, og for hendes far, kong Willem-Alexander, er det vigtigt, at landets kommende dronning, forbliver et normalt barn så længe som muligt.

– Amalias titel vil blive gjort formel, når hun bliver 18 år. Indtil da vil vi beskytte hende så meget som muligt. Det betyder, at hendes deltagelse i officielle arrangementer og lignende vil være så få som mulige. Hendes omgangskreds lige nu skal være hendes forældre, søstre og venner, sagde kongen i forbindelse med sin indsættelse ifølge Hello magazine.

Derfor burde der være masser af fornøjelig tid for fødselsdagspigen til at bruge på sine yndlingshobbies, som ifølge kongehuset er ridning, hockey, sang og klaverspil.

Se alle de nye billeder her

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu