Se dem her: Snebolden designer sneakers

søndag d. 1. februar 2015 kl: 10. 39 Af: Ritzau Fokus
 

Den prisvindende radiovært Peter “Snebolden” Falktoft har i samarbejde med skomærket Casper And The Beast designet sine helt egne sneakers.

De fleste radioværter kan bevæge sig anonymt i offentligheden, fordi de ofte kun er kendt for deres stemme.

Men sådan er det ikke for “Monte Carlo”-værten Peter Falktoft. Han har nemlig tage skridtet videre til tv-mediet, og han er efterhånden blevet lidt af et stilikon.

Derfor kommer det måske heller ikke som den helt store overraskelse, at skomærket Casper And The Beast har valgt at arbejde sammen med den 29-årige aarhusianer om at designe en speciel “Peter Falktoft”-sneaker.

Kendt radiovært har fundet kærligheden igen

– En drøm om at designe en sneaker er hermed gået i opfyldelse, skriver radio- og tv-værten til sine 125.000 følgere på Instagram.

Farvekombinationen i Falktofts specialdesignede sko er en blanding mellem rød og sort, og ligesom alle andre Casper And The Beast-sneakers er de håndlavede i italiensk læder.

Falktoft deler nøgenbillede af kollega iført banan-diller

Der findes endnu ingen oplysninger om, hvornår DR-værtens signatursko kommer på gaden, men de bliver sandsynligvis sat til salg i butikken Storm i København, hvor Casper And The Beast sælger deres andre skomodeller.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu