SE HER: Det hedder de kendte rigtigt

fredag d. 4. oktober 2013 kl: 11. 40 Af: Linea Schou
 

Mange kendte går ikke under deres fødenavne. Navne som “Cockburn” er åbentbart ikke de mest attraktive i showbiz. Se selv her et udvalg af de kendtes overraskende rigtige navne.

Navne som Brian Hugh Warner og Elizabeth Woolridge Grant siger dig nok ikke meget, men måske du kender dem bedre under deres kunstnernavne Marylin Manson og Lana Del Rey. Nogle navne er bare ikke skabt til den røde løber og mediernes søgelys, og mange kendte skifter deres lidt uheldige fødenavne ud med kortere og mere smarte navne.

Velkommen til, Medina: Nye naboer er rasende på sangstjernen De her kendte er blevet knaldet for deres kørsel

Nogle kendte søger mod den spirituelle verden for at finde et mere passende navn. Der kan som eksempel nævnes den danske Medina, der i virkeligheden blev født Andrea Fuentealba Valbak. Efter et besøg hos numerologen blev navnet ændret til Medina Danielle Oona Valbak, og så skulle hun vist være i balance med de højere magter.

Andre kendte benytter sig bare af barndommens kælenavne, og heriblandt kan nævnes Eldrick Tont Woods, der jo går under sit gamle kælenavn Tiger. Og igen har andre kendte simpelthen så lange, specielle navne, at de må finde på noget helt andet. Dette gælder blandt andet for Dido, der jo blev født med noget af en mundfuld, nemlig Florian Cloud de Bounevialle O’Malley Armstrong.

Andre kendtes fødenavne:

  • George Michael: Georgios Panayiotou
  • Tom Cruise: Thomas Mapother IV
  • Demi Moore: Demetria Guynes
  • Eminem: Marshall Bruce Mathers III
  • Carmen Electra: Tara Patrick
  • Helen Mirren: Ilyena Lydia Vasilievna Mironov
  • Elton John: Reginald Kenneth Dwight

Del din kommentar

Forsiden lige nu