Se det søde billede: Kronprinspar på cykeltur

onsdag d. 5. september 2018 kl: 11. 30 Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk
1st of the 3 days visit to Vestfold county of the Norwegian Crown Prince couple Albert Nieboer / Netherlands OUT / Point de Vue OUT, Kronprins Haakon, Kronprinsesse Mette-Marit
Det norske kronprinspar blev noget utraditionelt transporteret rundt på en ladcykel, da de for nyligt besøgte en række landsbyer syd for Oslo. Foto: Scanpix

Det norske kronprinspar blev transporteret på en noget anderledes måde end vanligt, da de besøgte en norsk landsby for nyligt.

Det norske kronprinspar var ude for en noget utraditionel oplevelse, da de besøgte den norske landsby Svelvik for nyligt.

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit skulle tranporteres fra landsbyen og til det nærliggende Batteriøya, og den transport foregik simpelthen på en ladcykel.

Kronprinsesse: Bøger og fantasi har gjort mig klogere

Det skriver Billed-Bladet.

Kæreste til kronprinsessens søn fjerner Playboy-billeder

På billedet ser det ud til, at kronprinsparret nød den utraditionelle transportform, selvom det ganske givet har været noget mindre ekstravagant end en kronebil.

Kronprins Haakon og kronprins Mette-Marit er kommet sejlende med det norske kongeskib til Vestfold, hvor et tætpakket tre-dages program venter dem, skriver Billed-Bladet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu