Se det søde fødselsdagsfoto af lilleprinsen

onsdag d. 15. juni 2016 kl: 9. 32 Af: Ritzau Fokus
 

Sveriges prins Nicolas, der er søn af prinsesse Madeleine og borgerlige Christopher O’Neill, kan onsdag fejre sin første fødselsdag.

Onsdag den 15. juni kan svenske prins Nicolas puste sit første lys ud på lagkagen, og i anledning af lilleprinsens første fødselsdag har det svenske kongehus offentliggjort et nyt billede af den royale rolling.

På det nysselige fødselsdagsfoto stråler lille prins Nicolas’ blå øjne om kap med den babyblå og hvidternede skjorte, han har på.

– Tillykke, prins Nicolas, som fylder et år i dag, lyder teksten til billedet, som det svenske kongehus også har lagt ud på sin officielle Instagram-profil.

Hilsen fra Medeleine

De stolte forældre til fødselsdagsbarnet er prinsesse Madeleine og den borgerlige britisk/amerikanske forretningsmand Christopher O’Neill, som frasagde sig en kongelig titel efter ægteskabet for at kunne fortsætte sine forretninger.

Også de sender en fødselsdagshilsen ud til sønnike på de sociale medier.

Lille prins har fødselsdag

– Tillykke med fødselsdagen, Nicolas. Du er vores sweetheart, og vi elsker dig op til månen og tilbage igen, lyder beskeden fra prinsesse Madeleines officielle Facebook-side.

Royal babyboom

Lilleprinsen er bare et af børnene i det royale babyboom, som det svenske kongehus har haft det seneste år.

Den 16. marts i år fødte prins Nicolas’ moster, kronprinsesse Victoria, sit og prins Daniels andet barn, prins Oscar, mens hans onkel, prins Carl Philip, blev far til prins Alexander, som blev født af prinsesse Sofia den 19. april.

Ud over de nyfødte prinser består fætter/kusineflokken også af prinsesse Estelle, der en dag arver den svenske trone. Selv er prins Nicolas lillebror til prinsesse Leonore, som fyldte to i februar.

Se det søde billede øverst i artiklen…

Prinsesse sender sød fødselsdagshilsen til sin søn

Og de stolte forældres hilsen på Facebook her:

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu