Se det søde foto af efterårsklar lilleprins

fredag d. 30. september 2016 kl: 11. 05 Af: Ritzau Fokus

Svenske kronprinsesse Victoria deltog i årets høstfest på Øland, og det fejrede hun med at knipse et billede af sin søn, prins Oscar.

Det forsinkede efterår er efterhånden ved at snige sig op på de nordiske breddegrader, og det fejrer det svenske kongehus med et spritnyt foto, som det netop har delt på Instagram.

Billedet er taget af kronprinsesse Victoria selv, og her ses hendes lille søn, prins Oscar på knap syv måneder, siddende blandt hø og græskar iført hue og lyseblåt uld-outfit.

– Hilsner fra Solliden og Ølands høstfest, lyder teksten til det søde foto, som lilleprinsens mor, den 39-årige tronarving kronprinsesse Victoria, altså har knipset af sønnike.

Danske brandmænd kæmper mod flammerne: Nu takker kronprinsesse for hjælpen

Kronprinsesse Victoria deltog onsdag i 20 års jubilæet for høstfesten på Solliden, der ligger på den svenske ø Øland uden for Kalmar i Småland.

Øland har en særlig betydning for den svenske kongefamilie, som har slottet Solliden, der udgør den royale families sommerresidens. Selv om Sverige er kendt for sine røde træhuse, er Solliden dog bygget i italiensk-inspireret landstil med flade tage og hvide facader.

Denne sommer kunne kronprinsesse Victoria tage hele to royale rollinger med til Solliden. Foruden lille prins Oscar har kronprinsessen og prins Daniel også prinsesse Estelle på fire år.

Bryllupsdag: Kronprinsessen faldt for sin træner

Se det søde billede øverst i galleriet.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu