Se billederne: De kendte giver den gas til julefrokost

lørdag d. 17. december 2016 kl: 13. 40 Af: Ritzau Fokus
20161217120220425_org
Rune Klan viste nye sider frem af sig selv til fredagens julefrokost. Foto: Scanpix/Nils Meilvang

Rune Klan, Mattias Hundebøll og Wafande fyldte fredagen med julefrokost inden julens komme næste weekend.

Den sidste weekend inden juleaften, og det betyder, at de sidste julefrokoster løber af stablen, inden sæsonen med sild og snaps slutter, og julefreden for alvor sænker sig.

For Mattias Hundebøll var julefrokosten fredag spækket med masser af action. Den 34-årige tv-vært skød nemlig med paintball sammen med en flok venner på Refshaleøen i København.

Mattias Hundebøll er igen blevet far

– Julefrokosttyperne, skriver den tidligere Vild med dans-deltager til en selfie på Instagram af ham selv og en kammerat iført maske og militærtøj under hashtagget “skyd mig”.

Rune Klan viser nye sider frem

Også Rune Klan viste nye sider frem af sig selv. Han er kendt for at forene trylleri og komik, men fredag aften overraskede han sine Instagram-følgere ved at dele en video, hvor han med en fadøl i hånden synger en ballade til tonerne af en guitarist foran et hujende publikum.

– Ja, det vidste I nok ikke, men jeg synger også (efter mange øl og til julefrokost), skriver den 40-årige spasmager til videosekvensen, hvor han giver den som crooner.

Der var også musik på programmet for Wafande, der dog ikke selv var til julefrokost, men optrådte til en, da han var hyret som underholdning ved julefrokosten hos DR’s “Aftenshowet”.

Som coach i TV 2-showet “Voice Junior” havde den 33-årige “Giv mig et smil”-sanger inviteret sin udvalgte sangerinde Zilla med til at synge for de festglade folk.

Og Wafande var under hashtagget “powerful” benovet over sin stjernes talent.

– Har aldrig haft en praktikant før nu, joker han med en blinkesmiley og fortsætter:

– Sig hej til Zilla-pigen Hun har lige sunget en sang med mig til Aftenshowets julefrokost, skriver han til selfien af de to.

Se billederne og video her:

Hundebøll:

Julefrokosttyperne… 🎅🏿✖️ #skydmig #boysboysboys #wouh

A photo posted by Mattias Hundebøll (@jahatten) on


Klan:

Ja, det vidste I nok ikke, men jeg synger også (efter mange øl og til julefrokost 🎅🏻)

A video posted by Rune Klan (@runeklan) on


Stolt dansk sanger: Er blevet far til en datter

Wafande:

Har Aldrig haft en praktikant før nu 😜🎤.. sig Hej til Zilla pigen @zillajuliefinne hun har lige sunget en sang med mig til Aftenshowets Julefrokost.. #powerful #teamWaf #skidehyggeligt

A photo posted by Wafande (@wafandelife) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu