Se fotos: Stjernerne strålede til stor skønhedsfest

lørdag d. 29. april 2017 kl: 12. 28 Af: Ritzau Fokus
20170429111935425_org
Saszeline Dreyer stråler altid på den røde løber. Foto: Scanpix/Nils Meilvang

Christiane Schaumburg-Müller og Saszeline Dreyer var blandt gæsterne til årets Danish Beauty Awards.Cremen af celebre danske stjerner stimlede fredag aften sammen og fejrede skønhedsbranchen ved årets Danish Beauty Awards i Tivoli Congress Center i hjertet af København.

Blandt de kendte gæster var Christiane Schaumburg-Müller, der var iført en hvid kjole og havde lyserøde læber som skærende kontrast til looket.

Det viser den 35-årige tv-værtinde på Instagram.

Festligt billede

Christiane Schaumburg-Müller figurerede også på et festligt foto, som Saszeline Dreyer har delt på det sociale medie.

Her står den 34-årige S.O.A.P.-sangerinde sammen med blandt andre tv-personligheden Mascha Vang og den tidligere “Far til fire”-skuespillerinde Carla Mickelborg.

Cremedronningen Andrea Elisabeth Rudolph var naturligvis også med til den store skønhedsfest og blev ledsaget af håndboldkommentatoren Claus Møller Jakobsen, som hun netop har fået endnu en søn med.

Selv om hun ikke fik nogen priser med hjem i år, udtrykker hun, at hun har vundet den største sejr af alle på et billede under hashtags som “føler mig heldig” og “mit livs kærlighed”.

– Øv, vi vandt ikke nogen pris i aften, til gengæld føler jeg mig som vinder på så mange andre områder i mit liv, skriver den nybagte mor til et billede af hende og gemalen.

Se de festlige fotos her:

TV2 afslører: -Derfor får Christiane comeback

Schaumburg-Müller:

Danish Beauty Award – The Dress… // glam #nicciwelshacademy

A post shared by Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) on


Dreyer:

Girls getting beautified @nicciwelsh @danishbeautyaward #danishbeautyaward

A post shared by Saszeline ☘️ (@saselines) on


Comeback-dansevært: Der er et ekstra pres

Rudolph:

Unfortunately we did not win the prize tonight at The Danish Beauty Award…luckily I really feel that I have won in so many other aspects of my life..with you my darling 🥇❤🥇 Øv vi vandt ikke nogen pris i aften, til gengæld føler jeg mig som vinder på så mange andre områder i mit liv #følermigheldig #harvundethamher #vandthanshjerte #mitlivskærlighed #dba17

A post shared by Andrea Elisabeth Rudolph (@andrearudolph) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu