Se billederne: Tv-sild overrasket med polterabend

mandag d. 20. juni 2016 kl: 9. 57 Af: Ritzau Fokus
Det var kærlighed ved første blik, da Silas Bjerregaard og Cecilie Lassen mødte hinanden for første gang.
Det var kærlighed ved første blik, da Silas Bjerregaard og Cecilie Lassen mødte hinanden for første gang. Foto: Flindt Mogens/Polfoto
 

Dagen stod på dans og drinks for TV 2-talentdommeren Cecilie Lassen, der snart siger ja til Turboweekend-forsangeren Silas Bjerregaard.

Snart kimer bryllupsklokkerne for Cecilie Lassen og Silas Bjerregaard, og lørdag blev den vordende brud overrasket med en polterabend.

– Rørt og overvældet! Af hjertet tak til det stærkeste hold. Og en særlig tak til dem fra London, der fløj ind for det, skriver “Danmark har talent”-dommeren på Instagram under et billede af venindeflokken. På billedet sidder hun selv i en ballonpyntet ladcykel med armene i vejret.

Billederne på Instagram samt en uploadet video viser, at Cecilie Lassen blev fragtet rundt i den førnævnte ladcykel med musik, højt humør og øl, inden aftenen endte på en natklub, hvor hun fik øvet sig i brudevalsen med en veninde.

Kærlighed ved første blik

Bjerregaard og Lassen har dannet par siden 2013, hvor der opstod kærlighed ved første blik.

Den 36-årige rockmusiker havde længe haft et godt øje til den 34-årige forhenværende balletdanser, og han fik gaflet hendes nummer gennem en fælles bekendt.

Parret mødtes til en kop kaffe, som blev til en øl, som udviklede sig til en middag, og til sidst endte daten i en fest hos en af Bjerregaards venner, hvor de dansede, grinede og drak lunken vin af papkrus hele natten.

– Jeg sejlede væk i hans øjne, intellekt, selvindsigt, rummelighed, ro, kærlige væsen og kreative sjæl. I de små timer daffede vi ud mod vores cykler, og Silas kyssede mig under månen. Og Silas kysser mig stadig, har Lassen tidligere afsløret over for chrichri.dk.

Bryllup senere i år

Sidste sommer faldt Bjerregaard på knæ for sin Cecilie under en ferie til den spanske ferieø Ibiza, og parret planlægger et efterårsbryllup til september.

– Silas gik for at hente spillekort, kom retur og faldt på knæ med en smuk ring. Jeg sagde selvfølgelig ja og græd af glæde i mere end en time. Jeg var helt rundtosset, fortalte hun TV 2.

Se billederne fra Lassens polterabend her:

Nybagt mor og tv-dommer: -Biografture er blot et minde

Rørt og overvældet! Af hjertet tak til det stærkeste hold ❤️💯🙌🏼 & a special shout out to my Londoners who flew in for this! #bridecille #latergram #polterabend

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀🎭 CECILIE LASSEN 🎭 (@cecilielassen) on


Nappede en brudevals med min #bff på #vela 💕💃🏻💃🏼 #regram #bridecille #polterabend

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀🎭 CECILIE LASSEN 🎭 (@cecilielassen) on


De blev forældre i 2017

Og videoen her:

#bridecille #surprise

A video posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀🎭 CECILIE LASSEN 🎭 (@cecilielassen) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu