SE GALLERI: Messi og Barcelona hånet efter nederlag på Camp Nou

onsdag d. 27. februar 2013 kl: 12. 06 Af: Kendte.dk NY
 

Messi og hans ti medspillere blev tromlet ned af Ronaldo og tropperne fra Real Madrid i aftes da Real sendte Barcelona ud af Copa del Rey.

 

El Clasico bød på super fodbold. - Foto: sportonline

El Clasico bød på super fodbold. – Foto: sportonline

 

Så du dette rørende øjeblik til ære for Henning Jensen?

Real Madrid gjorde det umulige
Der var dømt top kamp da de spanske mestre skulle møde ærkefjenderne fra Real Madrid på Camp Nou i aftes i semifinalen i Copa del Rey. Første kamp var allerede spillet på Real Madrids hjemmebane og der blev slut resultatet 1 – 1.

 

Action fra start
Der var action og store chancer allerede i kampens første minutter, og selvom Barcelona havde det meste af spillet, var det gæsterne fra Madrid som kom foran på et mål ved straffespark af Cristiano Ronaldo.

 

Messi var usynlig
Efter målet var det som om at spillet udlignede sig lidt og Real begyndte at spille mere flydende, og fik mere og mere overtaget i kampen. Stjernen fra Barcelona Messi kunne ligeså godt have blevet hjemme for den lille troldmand var som sunket i jorden i nærmest hele kampen.

 

Hånet efter kampen
Kampen endte med en sejr til Real Madrid på 3 – 1 og det gav anledning til hån mod Barcelonas spillere og især Messi har måtte stå for skud med diverse billeder på nettet som indikerer at han var nærmest usynlig i kampen.

 

Se alle de hånende billeder her i galleriet af både Messi og Ronaldo samt flere spillere:

 

 

Ronaldo holder et minuts stilhed for død dansker

Kilde: twitter / footy jokes

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu