SE GALLERI: Samantha Fox kommer til DK – Husker du hende?

torsdag d. 7. marts 2013 kl: 12. 19 Af: Kendte.dk NY
 

80’ernes største sex-ikon Samantha Fox, som er koncertaktuel i sit hjemland, genopstår for danskerne til Esbjerg Rock Festival. – Se stort galleri i bunden af artiklen –

 

Samantha Fox genopstår på Esbjerg Rock Festival. - Foto: fanpop

Samantha Fox genopstår på Esbjerg Rock Festival. – Foto: fanpop 

 

Husker du Samantha Fox?

Sig navnet Samantha Fox, og de fleste tænker på et par meget synlige fordele, som især mænd, der var unge i 80’erne, nok husker meget klart. Det ville da også være forkert at påstå, at Samantha Fox kropslige ynder ikke var med til at fremme hendes musikkarriere. Og sikke en karriere hun har haft!

 

8 top 50 singler

Siden den bragende debut med singlen “Touch Me” i 1986 har den nu 46-årige sangerinde solgt ikke mindre end 30 millioner albums. I årene 1986 til 1989 formåede hun at have hele otte top-50 singler i UK – hvor især “Touch Me” erobrede så at sige alle hitlister over hele kloden.

 

En aktiv kvinde

Selv om 80’erne var den gyldne periode for Samantha, så har hun bestemt ikke ligget på den lade side de sidste to årtier. Hun udgav i 2010 singlen “Forever”, optrådte med en anden 80’er stjerne – Sabrina – og er desuden konstant koncertaktuel i hjemlandet og i Europa.

 

Kommer til Esbjerg Rock Festival

Publikum på Esbjerg Rock Festival kan glæde sig til en kraftfuld oplevelse, hvor Samantha Fox vil optræde med sit velspillende band, der giver de mange klassikere en rockende kant.

 

Fra og med onsdag 6. marts er det muligt at købe enkeltbilletter til fredag 31. maj på Esbjerg Rock Festival, hvor nogle af landets bedste jam-bands indtager den store scene i Vognsbølparken.

 

Se Samantha Fox med hendes ynder herunder i galleriet og se om du husker hende?

 

Kilde: Lokalavisen

Del din kommentar

Forsiden lige nu