Se Helena Christensen som streng balletlærer

tirsdag d. 22. april 2014 kl: 11. 06 Af: Ritzau Fokus
 

Helena Christensen sagde ja til at medvirke med få dages varsel.

Helena Christensen sagde ja til at medvirke med få dages varsel. Foto: Ki Price KI PRICE/INVISION/AP

Den danske model er med i ny musikvideo, som netop har haft premiere.

Altid yndige Helena Christensen viser sig fra den frække side

En smuk model i rollen som streng balletlærer. Det er scenariet i sangerinden Oh Lands nye musikvideo, hvor Helena Christensen giver den som sortklædt og stramtandet lærerinde.

Oh Land, som er kunstnernavnet, den danske sangerinde Nanna Øland, gemmer sig under, nyder stor popularitet i Danmark og udlandet, hvor blandt andet den verdensberømte blogger Perez Hilton ofte skriver om hende.

Selvom sangerinden har udgivet flere spektakulære musikvideoer, er den seneste alligevel noget særligt. Det var nemlig et lykketræf, at hun fik Helena Christensen med i videoen. Både sangerinden og den tidligere model bor begge i New York.

– Det var sådan lidt et skud i tågen, jeg spurgte hende. Vi skulle optage musikvideoen dagen efter, men det ville hun vildt gerne, har sangerinden tidligere fortalt til Newspaq.

Oh Land har en fortid i balletverdenen, og det er derfor ikke svært at forestille sig, hvor inspirationen til musikvideoen kommer fra. Ifølge sangerinden handler den om at forfølge sin drøm, men også om at huske at være barn og lege.

Dansk supermodels søn gør sin catwalk-debut for modegigant

Se videoen med Helena Christensen og Oh Land her: http://www.youtube.com/watch?v=iNJALPPCksY

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu