Se, hvem der gav mest til velgørenhed i 2013

tirsdag d. 31. december 2013 kl: 10. 27 Af: Ritzau Fokus
 

Taylor Swift optrådte med Jon Bon Jovi til fordel for hjemløse unge.

Taylor Swift optrådte med Jon Bon Jovi til fordel for hjemløse unge. Foto: Dominic Lipinski AP

De store stjerner holdt ikke på pengepungen, når det kom til velgørenhed i 2013

Badehotellet vender tilbage: Men det gør denne skuespiller ikke

Hvert år vælger flere af verdens største stjerner at donere masser af penge til forskellige velgørenhedsprojekter. Og 2013 var ingen undtagelse.

DoSomething.org, som er den største velgørenhedsorganisation i USA for unge, har lavet en liste over de 20 mest gavmilde kendisser i 2013.

For andet år i træk er det hele verdens kæledægge Taylor Swift, der indtager første pladsen på listen.

– Swift fejrede for nylig sin 24-års fødselsdag med at give i stedet for at modtage gaver. Hun gav 100.000 dollar, 540.000 kroner, til Nashville Symfoniorkester, der har haft det økonomisk svært i år. Derudover var hun også hovednavnet til en koncert for unge hjemløse, skriver organisationen på deres hjemmeside.

På andenpladsen lander tidens største boyband, One Direction. De unge hjerteknusere indsamlede over 20 millioner kroner til mennesker i Afrika og Storbritannien, der lever i fattigdom, og over fire millioner til kræftforskning.

Efterfulgt af dem kommer sangerinden Beyoncé, den afdøde skuespiller Paul Walker og hiphop-gruppen Macklemore & Ryan Lewis.

Nybyggerne inviterer indenfor

Også Sandra Bullock, Jennifer Lawrence, Miley Cyrus og Justin Bieber er på listen over top 20 mest gavmilde kendisser i 2013.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu