Se Linses nye vilde tatovering

mandag d. 22. januar 2018 kl: 14. 48 Af: Elo Christoffersen
Se Linses nye vilde tatovering
Linse har fået lavet en tatovering, der fylder hele hendes hals. Tatoveringen er lavet i Sverige. I Danmark er det nemlig forbudt. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

I Danmark er det forbudt. Men Linse fik lavet sin nye vilde tatovering i Sverige. Se tatoveringen her!

Linse Kessler nyder i øjeblikket tilværelsen i Spanien.

Hun holder ferie fra “Familien fra Bryggen“. Og Linse har fået lavet en ny tatovering.

CHOK: Linse forlader Danmark

Tatovering på halsen

Det afslører hun på Facebook. Og det er ikke et hvilket som helst:

– Jeps, jeg tog en beslutning (jeg har tænkt over det længe) og fik lavet min halstattoo og jeg er sååååå glad for den. Der er med sikkerhed delte meninger om placering osv, men det skider jeg på, for det er mig der skal bære den, skriver Linse i teksten til billedet, som hun har delt på Facebook.Kendte.dk har forgæves forsøgt, at få en kommentar fra Linse Kessler, for at få svar på, hvorfor hun fik lavet tatoveringen på halsen.

Til Ekstra Bladet siger hun:

– Jeg har længe ønsket mig noget fyldigt på halsen, men jeg havde jo tre mindre tekster og et flag i forvejen, men så for 14 dage siden tog jeg beslutningen og gjorde det. Så det gamle er nu dækket, og den eneste af teksterne, jeg skal have genskabt et andet sted er “All dogs are angels”, siger hun til Ekstra Bladet.

Forbudt i Danmark at få lavet tatoo på halsen

I følge Ekstra Bladet er det i Danmark forbudt, at få lavet en tatovering i hovedet, på halsen eller på hænderne. Det foreskriver en lov fra 1966.

Linses hund syg igen: -Det ser sort ud

Linse har dog ikke fået tatoveringen lavet i Danmark. Hun fortæller til Ekstra Bladet, at den er lavet af hendes tatovør Candyfoos Tattoo og det er foregået på en klinik i Sverige.Del din kommentar

Forsiden lige nu