Se listen over årets mest overbetalte skuespillere

fredag d. 15. december 2017 kl: 18. 44 Af: Peter Koch

Førstepladsen er ikke den samme, som den har været de seneste år.

December er kendt for andet og mere end jul, herunder top-lister og herunder blandt andet listen over de mest overbetalte skuespillere i 2017.

Det er finansmagasinet Forbes, der år for år udarbejder listen, der er baseret på film, der har haft premiere før 1. juni 2017 (og et år bagud) som skuespillerne på listen, har været med i.

Kendte.dk bringer her listens fem øverst placerede personer, der alle udmærker sig ved at være mænd, og som alle udmærker sig ved ikke at have givet særligt mange gange investeringen igen på de film, de har spillet med i 2017.

Ikke alle film tæller med

Ifølge Forbes er filmene udvalgt på baggrund af en række forskellige kriterier.

Som allerede nævnt er der kun taget udgangspunkt i film, der havde premiere før 1. juni 2017, og derudover har man også udvalgt både animationsfilm og film, de nævnte skuespillere kun haft haft mindre roller i.

Hos Forbes har man også valgt at fokusere på film, der er blevet vist i mere end minimum 2000 biografer i USA.

Herefter har man regnet ud, hvor mange dollar, hver skuespiller har tjent hjem, for hver dollar der er blevet investeret i vedkommende.

Traditionsrig liste

Det er langt fra første gang, at Forbes udsender en liste over de mest overbetalte skuespillere, men interessant for listen over de mest overbetalte skuespillere i 2017 er, at førstepladsen i år ikke er gået til Johnny Depp.

Det var ellers tilfældet i både 2015 og 2016, hvor den amerikanske skuespiller indtog den lidet flatterende førsteplads.

Johnny Depp, der har været nomineret til tre Oscar-statuetter i sin karriere, og som de seneste år særligt har været kendt som piraten Jack Sparrow, er til gengæld slet ikke at finde på de fem øverste placeringer på årets liste, der i øvrigt kun rummer én genganger målt mod 2016.

Fire ansigter er således helt nye, og førstepladsen er særligt interessant, da personen her altså overtager “tronen” fra Johnny Depp.

Du kan i galleriet ved selvsyn konstatere, hvilke fem skuespillere, det er, der pryder Forbes liste over de mest overbetalte skuespillere i 2017.

Kilde: Forbes.

Del din kommentar

Forsiden lige nu