Se listen: De skal med til dåb for prins Oscar

fredag d. 27. maj 2016 kl: 9. 07 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

Når den lille prins Oscar skal døbes i dag, er det med gæster fra hele Nordens kongehuse.

Det er “de unge”, der i dag tager til barnedåb i Sverige. Kronprinsesse Victorias søn, prins Oscar, skal døbes i Slottskyrkan i Stockholm, og gæstelisten er lang.

Kongehuset deler nyt sødt billede af kronprinsparrets børn

Udover den svenske kongefamilie, som tæller kong Carl Gustaf og dronning Silvia, prins Carl Philip og prinsesse Sofia, prinsesse Madeleine og Christopher O’Neil – og alle børnene naturligvis, er de det danske kronprinspar, der repræsenterer Danmark.

Fadder bliver Kronprins Frederik

Kronprins Frederik skal stå fadder sammen med den svenske prinsesse Madeleine, og den norske kronprinsesse Mette-Marit. Fra Norge er der også kronprinsparret, der deltager.

Den danske ambassadør i Sverige, Ove Ullerup og frue Bodil Mørkøv Ullerup deltager også sammen med den norske ambassadør, Kai Eide og den finske ambassadør Jarmo Viinanen med frue Irmeli Viinanen.

En stor del af det offentlige Sverige er indbudt.

Victoria stod fadder i Danmark

Da prins Christian blev døbt i Christiansborgs Slotskirke i januar 2006, var det også den yngre generation af kongefamilien, der var repræsenteret.

Hans faddere var blandt andet kronprinsesse Victoria, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit.

Kongehuset afslører: Der er taget nye billeder af prinsen og prinsessen

De royale fætre og kusiner har altid haft et godt forhold til hinanden, og noget kan da tyde på, at det er noget, de viderefører til deres, efterhånden mange, børn.

Se billederne af den søde lille prins Oscar i galleriet herover.

Del din kommentar

Forsiden lige nu