Se og Hør må betale 100.000 kroner til Anders Lund Madsen

mandag d. 15. april 2013 kl: 10. 36 Af: Kendte.dk NY
 

Anders Lund Madsen har aldrig været glad for de kulørte ugeblade og i det hele taget sladderpressen. Derfor blev det også for meget for ham da Se og Hør sidste år fangede ham og hans kæreste til en tidlig scanning på Rigshospitalet.

 

Se og Hør gik alt for langt da de jagtede Anders Lund Madsen. Foto: Facebook

Se og Hør gik alt for langt da de jagtede Anders Lund Madsen. Foto: Facebook

 

 

Kendisser opgiver erstatningssag efter Se og Hør-sagen

Grænseoverskridende

Det blev simpelthen for meget for Anders Lund Madsen, da ugebladet Se og Hør forevigede ham og hans gravide kæreste til en tidlig scanning på Riget. Inden parret selv havde meldt den glædelige nyhed ud til familie og venner kunne man således finde billederne i Se og Hør.

Det gjorde Anders Lund Madsen så sur, at han sagsøgte og krævede 200.000 kroner i erstatning fra bladet.

 

Tilbød forlig

Se og Hør er sjældent bange for at gå over grænsen og fast for alle disse sager er at de oftest hurtigt er ude med et forligstilbud for at lukke sagen nemt, hurtigt og billigt. Ligeledes var de i sagen med Anders Lund Madsen hvor Se og Hør tilbød 50.000 kroner i erstatning som et forlig i sagen.

Dette afslog parret dog og sagen kørte i sidste uge sin gang. Her dømte dommeren Se og Hør til at betale 100.000 kroner i erstatning og Anders Lund Madsen og kæresten fik hermed rettens ord for at Se og hør igen var gået for langt.

Kendt TV-vært skal være tjener for Mary og Frederik

 

[polldaddy poll=7037451]

Del din kommentar

Forsiden lige nu