Se private optagelser: Livet på Dannebrog

fredag d. 7. oktober 2016 kl: 13. 26 Af: Elo Christoffersen

Værnepligtige har i ni måneder været ombord på Kongeskibet Dannebrog. Det er der kommet en kort film ud af. Se den her!

Årets sommertogt er veloverstået. Nu ligger Kongeskibet Dannebrog i Frederikshavn.

– Selvom det har været en enorm fornøjelse at sejle med et skib i denne historiske og kulturelle kaliber, er det især kammeratskabet, som har været den oplevelse, jeg altid vil have med mig. Det har været ni fantastiske måneder, men jeg har også set frem til at have ordentlig tid til min familie og mine nordjyske venner, fortæller værnepligtig dæksgast David Andersen, der selv er fra Frederikshavn.

I forbindelse med, at sommertogtet er forbi, har de værnepligtige strikket en film sammen af deres private optagelser. Værnepligtig skrivergast Christian Resenbro, der er manden bag filmen, fortæller til kendte.dk:

– I de sidste ni måneder har jeg sovet med, spist med, grinet med, badet med, skændtes med og arbejdet med de samme mennesker – stort set 24 timer i døgnet. Det har givet et fællesskab, som man ikke ser mange andre steder, og det har jeg prøvet at portrættere i den film, jeg har lavet.

"Eventyrdronningen" Margrethe på slap line i hylende morsom video

Kongeskibet Dannebrog vender tilbage på en ny sommertogt i 2017.

Smukt kapitel i kongehusets historie afsluttet i dag

Se filmen nedenunder…Del din kommentar

Forsiden lige nu