Se her: Saftig ny “Fifty Shades of Grey” trailer

onsdag d. 14. september 2016 kl: 18. 52 Af: Louise Bennetzen
fifty-shades-darker-screen-grab

Glæder du dig også til den nye Fifty Shades of Grey film? Så se traileren her!

Det er tidspunktet vi alle har ventet på. Nu løftes der endelig sløret for den nyeste Fifty Shades of Grey film, nemlig Fifty Shades Darker. Den nye trailer viser nogle saftige scener fra den kommende film, heriblandt en meget “steamy” scene under bruseren. Den nye film har, som sin forgænger, premiere omkring Valentinsdag.

Fifty Shades får smæk: Selv sexscenerne er dårlige

Til fansenes glæde er det stadig smækre Jamie Dornan, der kan ses som den mystiske Christian Grey, og smukke Dakota Johnson i rollen som Anastasia Steele. Fans af den første film har må væbne sig med tålmodighed, da den nye film spiller i biograferne fredag den 10. februar 2017. Det er næsten to år efter, at den første havde premiere den 12. februar 2015.

Og den kæmpe succes fra den første film har da også sikret den sidste film i serien, nemlig Fifty Shades Freed, som kommer i biograferne den 9. februar 2018.

Den nye trailer blev frigivet i går aftes, og er allerede blevet set millionvis af gange. Så det lader til at man endnu en gang skal være ude i god tid for at få fingre i en billet til filmen. Bare lige et lille heads up til alle kæresterne derude.

Fifty Shades of Grey-stjerne er blevet single

Hvis du glæder dig til filmen, så se traileren!

Del din kommentar

Forsiden lige nu