Se traileren til “The Model” her

mandag d. 7. december 2015 kl: 14. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Nu er traileren til filmen “The Model” blevet frigivet. Se den her.

Efter sin kritikerroste og Sundance-vindende debutfilm 10 timer til Paradis fra 2012 er filminstruktør Mads Matthiesens nu tilbage med sin næste film – The Model.

Filmen er et drama der udspiller sig i den internationale modebranche med al dens glamour og alle dens fristelser.

Gidseldrama med dansk fotograf bliver til spillefilm

Modellivets glamour og menneskets mørke sider

The Model handler om den unge, danske fotomodel Emma (Maria Palm) der kæmper for det store gennembrud i den parisiske modeverden. Hendes rejse til modeverdens centrum, Paris, og det glamourøse liv som topmodel udvikler sig dog til et sandt drama, da Emma møder den attraktive og noget ældre modefotograf Shane (Ed Skrein). Emma bliver stormfuldt forelsket, og med Shane ved sin side begynder modebranchens døre at åbne sig for hende.

Men snart opdager Emma, at kærligheden også har dystre facetter, og hendes drømme bliver udfordret af både Shane og en uventet, mørk side hos hende selv.

Britisk charme og dansk skønhed

I hovedrollen får biografgængere fornøjelsen af den danske, internationalt anerkendte model Maria Palm, som er blevet castet blandt en lang række danske topmodeller.

Maria Palm repræsenteres af Elite Copenhagen og har lavet kampagner for bl.a. Marc by Marc Jacobs, J. Crew, Diesel, Ganni, YSL, H&M, Etro, Zara og L’Oreal. Maria har lavet editorials for nogle af verdens mest prestigefyldte magasiner bl.a. Vogue, ELLE, Harper’s Bazaar og L’Officiel.

I rollen som Shane ses den britiske skuespiller Ed Skrein.

Ed Skrein er bedst kendt for sin rolle som Daario Naharis i HBO´s hitserie Game of Thrones og kan i 2016 opleves som superskurk i Marvel’s nye superhelte film Deadpool.

Game of Thrones-stjerne i dansk drama: -Seriens succes har åbnet døre

Filmen har premiere den 11. februar 2016.

Se traileren til filmen øverst i artiklen…

Del din kommentar

Forsiden lige nu