Se video: Celine Dion bryder sammen på scenen

torsdag d. 25. februar 2016 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus

I januar måtte Céline Dion begrave sin mand, produceren René Angélil. I tirsdags blev hun stærkt berørt under en hyldest til ham.


Popdivaen Céline Dion har intet gjort for at lægge låg på sorgen, efter hendes ægtemand gennem 21 år, René Angélil, gik bort i januar måned.

I stedet har sangerinden været utroligt åben om, hvor stor en rolle hendes nu afdøde mand spillede i hendes liv og karriere. René Angélil døde af strubekræft i januar, og efterlod sit livs kærlighed og parrets tre sønner i dyb sorg.

Da Céline Dion vendte tilbage til hendes faste show i Las Vegas, hvor hun i en årrække har underholdt på det legendariske hotel “Ceasars Palace”, hyldede hun sin afdøde mand. Under koncerten var der blandt andet en fotocollage af Angélils barndom, ungdom og årene med Céline Dion.

Celine Dion i vild transformation: Kan du kende hende?

Parret mødte hinanden i 1980, da Celine var 12 og René 38. De blev gift 17. december 1994.

– René er den eneste mand, jeg nogensinde har kendt. Han fik hvert øjeblik til at føles som vores første date. Er det ikke fantastisk?

Blev for meget for Celine Dion

Efter fotocollagen sang Céline Dion balladen “With One More Look At You/Watch Closely Now”, som oprindeligt er fremført af Barbra Streisand.

Det blev for meget for den canadiske sangerinde, der knap kunne holde tårerne tilbage.

– Det var lige meget, om han sad der, på balkonen eller hjemme ved børnene. Han var altid her på scenen med mig, og det er han stadig, sagde Celine efter sangen.

Se billedet: Celion Dions første nøgenfoto

Se videoen på E! Online øverst i artiklen…

/ritzau/FOKUS/

Del din kommentar

Forsiden lige nu