Se video: Peter Belli fejrer guldbryllup med sin elskede June

onsdag d. 9. august 2017 kl: 20. 03 Af: Uffe Dahl
belli billede
Se videoen i bunden af artiklen. Foto: TV Syd.

Peter Belli og hans kone June fejrer onsdag, deres guldbryllup i Løgumkloster, hvor alle er inviteret.

Tilbage i august 1965 kørte Peter Belli dødsdrom ved Kloster Mærken i Løgumkloster. Her fik den langhårede rock-musiker for første gang øje på June. To år senere, den 9. august 1967, blev de gift. Det skriver TV Syd.

50 år senere holder kærligheden stadig, og det fejrer June og Peter Belli ved onsdag at fejre deres guldbryllup der, hvor de første kærlighedsfrø blev sået – Løgumkloster.

Festlighederne begyndte klokken 12 med en frokost for specielt indbudte uden pressens tilstedeværelse.

Peter Belli fylder 75 år: Fejres med fisk og familie

Resten af dagen var programmet åbent for alle og begyndte klokken 14 med åbningen af en mini Belli-udstilling med omdrejningspunkt i ungdomskulturen i 1967.

I hestevogn

Fra 14.30 kørte guldægteparret tur i hestevogn forbi Kyssebænken og mindepladen. Herefter gik turen gennem tivoli, der var ved at stille op og til slut over brostenene i Vestergade, Slotsgade og op til Løgumkloster Kirke.

Klokken 15 modtog dagens hovedpersoner en kirkelig velsignelse i Løgumkloster Kirke. Her var alle velkomne til at deltage, men der måtte ikke fotograferes.

Peter Belli & De Rejsende får ros for koncert

Herefter gik turen tilbage til Centralhotellet, hvor der var reception for alle og mulighed for at hilse på guldbrudeparret indtil arrangementet sluttede klokken 17.30.

Kilde: TV Syd.

Del din kommentar

Forsiden lige nu