Se videoen: Gomez snubler på scenen

tirsdag d. 21. juni 2016 kl: 10. 54 Af: Ritzau Fokus
I weekenden faldt Selena Gomez' ekskæreste, Justin Bieber, også under en koncert.
I weekenden faldt Selena Gomez' ekskæreste, Justin Bieber, også under en koncert. Foto: Chris Pizzello/CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Selena Gomez var heldigvis hurtigt på benene igen, efter hun vrikkede om i sine høje hæle under en koncert i Tulsa i delstaten Oklahoma.

Torsdag kollapsede rocksangeren Meat Loaf under en koncert på grund af dehydrering, og i weekenden faldt popdrengen Justin Bieber ned i en faldlem under en optræden i Canada.

Nu lider den tredje musikalske megastjerne på under en uge samme skæbne som sine kolleger, og offeret denne gang er Biebers ekskæreste, Selena Gomez.

Gomez snublede på scenen

Mandag gav sangerinden koncert i Tulsa, Oklahoma, i forbindelse med sin turné, “Revival World Tour”, men mens hun sang nummeret “Kill Em With Kindness”, gik det helt galt for sangsilden.

Den 23-årige Grammy-nominerede stjerne snublede i sine høje hæle og faldt durk mod scenegulvet. Heldigvis kom hun hurtigt på benene igen og udbrød:

Smukke Selena Gomez er helt på toppen

– Første fald på hele den forbandede tour – kan I tro det, Tulsa?, råbte hun til publikummet, der klappede hende op, mens hun tilføjede:

– Nå, nu er jeg forbandet, lød det fra hende, hvorefter hun fortsatte koncerten, hvor hun slap – eller faldt.

Kommer til Danmark til efteråret

Selena Gomez brød igennem som Disney-skuespillerinde som blot 10-årig, ind til hun for alvor etablerede sit navn som sangerinde med udgivelsen af debut-solopladen “Stars Dance” i 2013.

Det texanske teenageidol kommer forbi Danmark med sin “Revival World Tour” til efteråret, når hun giver koncert i Forum i København lørdag den 15. oktober.

Se faldvideoen her:

Her er årets nye udenlandske par

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu