Se videoen: Scarlett og Pilou pløkker cyberskurke

tirsdag d. 14. februar 2017 kl: 11. 34 Af: Ritzau Fokus
20170214070924425_org
Pilou Asbæk har tidligere indspillet en intimscene med Scarlett Johansson. Foto: Scanpix/Valerie Macon

Hollywood-darlingen og "Borgen"-stjernen medvirker i det kommende science fiction-brag "Ghost in the Shell".

Det kommende science fiction-brag “Ghost in the Shell” er spækket med dansk dynamit.

Nespresso-manden giver de andre baghjul: Tjener mere end dobbelt så meget som nogen anden skuespiller

Hollywood-darlingen Scarlett Johansson, der er datter af en amerikansk mor og en dansk far, spiller hovedrollen, mens “Borgen”-stjernen Pilou Asbæk har en fremtrædende birolle.

“Ghost in the Shell” er filmatiseringen af Masamune Shirows japanske mangaserie om cyborgen Motoko Kusanagi – en blanding af et menneske og en robot – der leder en elitegruppe soldater i antiterrororganisationen Section 9, der kommer på sporet af en berygtet hacker og skal bekæmpe en virus.

Pilou spiller næstkommanderende

Johansson indtager hovedrollen som Motoko Kusanagi, mens Asbæk spiller hendes næstkommanderende, Batou.

Filmens første trailer udkom i november, og nu har Paramount Pictures, som står bag filmatiseringen, netop offentliggjort endnu en.

Allerede syv sekunder henne ses Pilou Asbæk med afbleget strithår sparke en skurk og efterfølgende pløkke vedkommende, inden en intens Scarlett Johansson gennemsøger bygningen.

59 sekunder henne genforenes Johansson og Asbæk atter i traileren, da parret sidder i en bil og udveksler en mystisk dialog.

– Du taler aldrig om din fortid, konstaterer Pilou Asbæks karakter, Batou, hvortil Scarlett Johanssons cyborg, Motoko Kusanagi, svarer:

– Jeg husker ikke meget – kun brudstykker.

Hæsblæsende slutsekvens

I trailerens hæsblæsende slutsekvens, der består af en række hurtige klip, ses Pilou Asbæk to minutter og to sekunder henne med sit maskingevær i jagten på cyberskurkene.

I “Ghost in the Shell” er det anden gang, at 34-årige Pilou Asbæk spiller over for 32-årige Scarlett Johansson.

I 2014 medvirkede de begge i filmen “Lucy”, og under indspilningerne fik de to skuespillere sig en snak om deres danske aner, fortalte Pilou Asbæk efterfølgende til BT.

– Vi talte blandt andet sammen om Danmark, som hun er meget glad for, men ellers var det mest arbejdsrelateret, sagde “Kapringen”-stjernen til avisen i 2014.

Efter optagelserne af “Ghost in the Shell” fortalte Pilou Asbæk til Se og Hør i oktober 2016, hvordan det var at blive genforenet med den halvdanske Hollywood-stjerne på filmlærredet.

– Det var fantastisk at arbejde sammen med hende. Hun er skidesød. Jeg har faktisk tidligere lavet en intimscene med hende, men den blev klippet ud, sagde han til ugebladet.

“Ghost in the Shell” får dansk biografpremiere den 30. marts.

Se traileren her:

Pilou Asbæk i Game of Thrones: Rollen var en åbenbaring

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu