Sean Connery ville ikke spille Gandalf

onsdag d. 21. november 2012 kl: 11. 00 Af: Kendte.dk NY
 

‘Ringenes Herre’ har fans over hele verdenen, dog er det ikke alle som er lige glade for dem, og Sean Connery er en af dem


Sean Connery ikke fan af Ringenes Herre Kendte
Takkede nej til stor rolle i ‘Ringenes Herre’. – Foto: Celebritynetworth.com

 

Sean Connery til skotterne: forlad Storbritannien

Sean Connery sagde nej til rollen som Gandalf
James Bond ‘himself’ Sean Connery kunne have haft en rolle i milliard produktionen ‘Ringenes Herre’  men han mente ikke at det ville blive en større succes, da han ikke kunne forstå konceptet. Hr. Connery blev tilbudt rollen som Gandalf men takkede nej da han efter at have læst bogen, og manuskriptet stadig  ikke forstod hvad det var filmen skulle handle om, og at han mente at trilogien ikke ville blive en stor succes.

 

Læs også: Gandalf brød sammen til optagelserne på Hobitten

 

– Jeg har aldrig forstået konceptet. Jeg har læst bogen, jeg læste manuskriptet. plus at jeg har set filmen. Men jeg forstår det stadig ikke, siger Sean Connery, der ifølge BusinessStandard.com er gået glip af en større pose penge.

 

– Han havde fået 10 millioner dollar for hver film, og han kunne have fået 15 procent af, hvad den indtjente i biografen, siger Brian Warner fra siden Celebritynetworth.com

 

Læs også: Daniel Craig scorer kassen op at spille 007

 

En af verdens meste sete triologier
Istedet for det takkede Ian McKellen ja til filmene og er i gang på nuværende tidspunkt med opfølgerne til ‘Ringenes Herre’  –  filmene om ”Hobbitterne’. Filmene blev som bekendt et kæmpehit, og trilogien har indbragt mere end 2,9 milliarder dollars på verdensplan.

 

Sean Connery ikke ramt af Alzheimers

Se traileren her

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu