Sej grevinde cykler 700 km for børn og unge

mandag d. 26. september 2016 kl: 8. 36 Af: Ritzau Fokus

Søndag afsluttede en udmattet grevinde Sophie af Wessex seks dages benhårdt cykelløb gennem Storbritannien.

En tydeligt træt og glad grevinde Sophie af Wessex kunne søndag kaste sig om halsen på sin mand, prins Edward, efter seks dages cykelløb gennem Storbritannien. Det skriver det britiske kongehus på Instagram.

Den benhårde grevinde havde nemlig gennemført ikke mindre end 445 mil på jernhesten i løbet af ugen – svarende til 716 kilometer. Turen gik fra den skotske by Edinburgh, og på ugens sidste dag trillede den udmattede grevinde og resten af cykelholdet ind på den sidste kilometer på vejen The Mall, der leder op til Buckingham Palace i London.

Her blev hun modtaget af sin mand og sine to børn, Louise og James, der sammen med en massiv folkemængde ønskede grevinden tillykke med den flotte præstation.

Det var dog ikke for motionens skyld, at grevinden begav sig ud på den lange cykeltur. Turen var en udfordring, der skulle samle penge ind til “Hertugen af Edinburghs Award”, som støtter børn og unges selvudvikling. Og grevinden er ovenud begejstret for den opbakning, der har været til projektet.

Overvældende

– Det var fuldkommen overvældende, da der var mange flere venner og støtter, end jeg forventede, og jeg er så taknemmelig for alle, der kom og så os ankomme, skriver grevinden på sin blog på det britiske kongehus’ hjemmeside, hvor hun dagligt har opdateret om cykelløbet.

Her takker hun også sit cykelhold og alle dem, der har støttet projektet både moralsk og økonomisk.

– Jeres penge vil række langt for at give mange flere unge mennesker adgang til dette fantastiske og livsændrende program, og jeg er ovenud taknemmelig for jer alle, skriver grevinde Sophie.

Du kan læse mere om grevinde Sophie af Wessex’ cykeltur her:

Se billeder af grevindens ankomst til Buckingham Palace her:

#DofEChallenge = Completed!

A photo posted by The Royal Family (@theroyalfamily) on

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu