Selvmord i ny video

fredag d. 12. marts 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

I weekenden skal Britney Spears indspille musikvideoen til “Everytime” og den kommer til at indeholde en scene, hvor hun begår selvmord i et badekar ved hjælp af piller.

Mads Vad: -Vi knokler røven ud af bukserne

I musikvideoen ser man først Britney og hendes kæreste, der kæmper sig frem til et hotelværelse gennem en hær af paparazzier. Inde på værelset bliver parret uvenner og kæresten smadrer en flaske vin i vrede. Derefter ser man Britney i badekaret, hvor hendes hånd bliver slap, så hun taber et glas vin, mens vandet stadig løber og flyder ud over gulvet. På kanten af badekaret står et glas med piller. Til sidst kommer kæresten tilbage og forsøger at redde hende, men da er det for sent.

Videoen har allerede chokeret amerikanerne, da nogle frygter, at den vil få psykisk ustabile fans til at begå selvmord. Forældreforeningen Kidscape har allerede taget afstand til videoen og kalder den “uansvarlig”.

Marilyn Monroe begik i øvrigt selvmord på samme måde, som Britney gør i musikvideoen. Da det skete i 1962 øgede det antallet af selvmord med 12% den måned, hvor det skete.

Del din kommentar

Forsiden lige nu