Efter selvmord: Sådan bliver Robin Williams mindet af sin datter

mandag d. 8. august 2016 kl: 10. 00 Af: Ritzau Fokus
US-ENTERTAINMENT-FILM-WILLIAMS-FILES
Zelda Williams her med sin afdøde far, Robin Williams på et billede taget den 13. november 2011. Den 11. august 2014 begik han selvmord. Foto: Frederic J. BROWN/Scanpix.

Årsdagen for komikeren Robin Williams' død nærmer sig, og derfor tager datteren en pause fra de sociale medier, så hun kan mindes i fred.

Den folkekære komiker Robin Williams’ tragiske dødsfald kom bag på hele verden, og nu nærmer toårsdagen for hans død sig.

Det betyder sandsynligvis, at de sociale medier vil strømme over med kærlige hilsner til den afdøde komiker, men en besked fra datteren Zelda Williams vil ikke være at finde på nettet.

Den 27-årige skuespillerinde vil mindes sin far i fred og ro og dermed langt væk fra de sociale medier, skriver hun på Twitter.

Robin Williams' enke afslører: -Min mand led inden døden

– Det er den tid på året igen. Jeg vil tage endnu en pause fra de sociale medier, skriver hun og uddyber:

– For dem, der altid spørger hvorfor, så er det for, at folk kan mindes far på årsdagens for hans død, som de vil, uden at jeg føler mig bombarderet af det eller føler et pres for at sætte mig selv eller min familie ud i offentligheden, skriver Zelda Williams.

Blev fundet død i sit hjem

Den amerikanske skuespiller Robin Williams blev fundet død i sit hjem i Tiburon i det nordlige Californien den 11. august 2014. Senere kom det frem, at den populære komiker og skuespiller havde begået selvmord.

Efter dødsfaldet hyldede en lang række kendisser og fans hele verden over skuespilleren, som er kendt fra film som “Good Will Hunting” og “Døde poeters klub”. Den kærlighed, som verden havde og fortsætter med at have, vil datteren altid være taknemmelig for.

– Hjertet har bare brug for små pauser ind imellem, skriver Zelda Williams i sit opslag.

Det er ikke første gang, at kendisdatteren tager sig en pause fra de sociale medier. Kort efter faderens død i 2014 oplevede hun, at det ikke kun var trøstende beskeder, der strømmede ind på de sociale medier.

Komikerdatter: Sådan håndterede jeg fars død

En kærlig hilsen

Hun postede dengang en kærlig hilsen til sin afdøde far, og selv om mange bakkede op om beskeden, chikanerede andre den efterladte datter. Samme dag valgte hun at forlade Twitter for en stund.

Den populære komiker efterlod sig i alt tre børn.

Se Zelda Williams opslag her:


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu