Selvmordstruet musiker lader sig indlægge

onsdag d. 5. oktober 2016 kl: 18. 36 Af: Ritzau Fokus
20161005105929425_org
Kid Cudi har længe gemt sig bag en smilende facade, men nu vil han gøre op mod sine indre dæmoner. Foto: Scanpix/Alberto E. Rodriguez

Grammy-vinderen Kid Cudi kæmper sit livs kamp mod sine indre dæmoner.

– Det har været svært for mig at finde ord for, hvad jeg er ved at dele med jer, fordi jeg skammer mig. Skamfuld over at være en leder og en helt for så mange mennesker, mens jeg indrømmer, at jeg har levet på en løgn.

Sådan indleder musikeren Kid Cudi en trist erklæring delt på sin officielle Facebook-profil.

– Jeg har ladet mig indlægge på en klinik for depression og selvmordstanker. Det er noget, jeg bliver nødt til at gøre for min egen skyld, min families og for alle jer, mine fans, skriver den modige musiker.

Kid Cudi fortæller åbenhjertigt, at evindelig angst og depression har et uoverkommeligt tag på ham, og hvis han ikke søger hjælp nu, kan det ende fatalt.

Cudis psykiske tilstand gør, at han ikke stoler på nogen, ikke kan få nye venner og ikke kan leve det liv, han drømmer om.

– Jeg er et ødelagt menneske, der svømmer rundt i en pøl af følelser. Der er en voldsom storm inde i mit hjerte. Jeg fortjener at få fred, være glad og smilende, skriver den 32-årige Grammy-vinder videre.

Musikeren beskriver, at han er bange, ked, nervøs og svigter folk omkring sig, men at han er klar til kampen op mod sine indre dæmoner.

Han håber at have fået det bedre inden november, hvor han er booket til festivalen ComplexCon.

– Kærlighed og lys til alle, der har kærlighed for mig, og jeg er ked af, hvis jeg svigter nogen. Jeg vender tilbage stærkere, bedre og genfødt. Jeg elsker jer, skriver musikeren til slut og underskriver erklæringen med sit borgerlige navn, Scott Mescudi.

Læs hele opslaget her:

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu