Serie-darling ville af med Olsen-tvillinger

fredag d. 7. august 2015 kl: 9. 00 Af: Ritzau Fokus
 

John Stamos arbejder på en opfølgning til “Hænderne Fulde”, der forventes at få premiere næste år. Ud over Olsen-tvillingerne medvirker alle skuespillerne fra den oprindelige serie. Foto: Richard Shotwell/RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

John Stamos, der spillede onkel Jesse i successerien “Hænderne Fulde” indrømmer, at han var imod Olsen-tvillingernes medvirken i serien.

De var kun godt et år, da optagelserne til den hedengangne komedieserie “Hænderne Fulde” påbegyndtes i 1987.

Kendt og elsket TV-onkel skal være far - som 54-årig

Pigernes alder taget i betragtning kunne det vel næppe heller forventes, at Mary-Kate og Ashley Olsen altid var lige professionelle under optagelserne til deres fælles rolle som Tanner-familiens yngste medlem Michelle.

Men netop pigerens uprofessionelle opførsel fik dengang en af seriens hovedpersoner John stamos, der spillede onkel Jesse, til at beordre tvillingerne udskiftet.

Det fortæller han under en pressekonference i forbindelse med et arrangement for Television Critics Association i Beverly Hills, Californien torsdag ifølge Mail Online.

Spørgsmålet blev stillet til John Stamos en uge efter, at et klip fra en kommende tv-film, der omhandler livet på settet, når kameraerne var slukkede, blev vist på den amerikanske tv-kanal Lifetime.

I klippet fra filmen “The Unauthorized Full House Story” udspiller der sig en scene, hvor karakteren, der spiller John Stamos, anmoder om at få sine yngste medspillere skiftet ud, efter at en uautoriseret lorteble har afbrudt optagelserne.

John stamos selv lægger ikke skjul på, at han til tider fandt samarbejdet med de yngste børn på settet udfordrende.

– Det er rigtigt nok, at Olsen-tvillingerne græd ret meget, siger han og fortsætter:

– Det var virkelig svært, at få den scene i kassen, siger han og fortæller, at hans umiddelbare reaktion var at få de to piger udskiftet, da ingen af dem virkede klar til rampelyset.

På Stamos’ foranledning fandt tv-holdet frem til to andre piger, som blev prøvet i rollen som den charmerende tumling Michelle. Men heller ikke de levede op til den voksne skuespillers forventninger.

– De kom med et par ikke særlig attraktive rødhårede børn. Dem prøvede vi så at arbejde med et stykke tid, men det fungerede ikke, forklarer Stamos, der var mødt op til pressekonferencen for at promovere sin kommende komedieserie på Fox “Grandfathered”.

John Stamos taler ud: Tid til at gøre op med dæmoner

Mary-Kate og Ashley Olsen, som i dag er fyldt 29 år, blev altså taget til nåde og blev sidenhen de af seriens medvirkende, der har opnået størst kommerciel succes i deres videre karrierer.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu