Serie-stjerner sørger over kollegas død

søndag d. 17. juli 2016 kl: 6. 54 Af: Ritzau Fokus
Monteith poses at the premiere for the second season of the television series
Til trods for at Cory Monteith døde for tre år siden, har hans kolleger fra tv-serien på ingen måde glemt ham. Foto: MARIO ANZUONI/Scanpix (Arkivfoto)

Holdet bag musical-serien "Glee" mindes deres kollega Cory Monteith på årsdagen for hans død.

Da “Glee”-skuespilleren Cory Monteith 13. juli 2013 blev fundet død på sit hotelværelse, var hans kolleger, fans og familie i chok.

Til trods for at Cory Monteith, der spillede rollen Finn Hudson i serien, døde for tre år siden, har hans kolleger fra tv-serien på ingen måde glemt ham.

På årsdagen for hans død valgte flere af de medvirkende fra “Glee” nemlig at skrive statusopdateringer eller udgive billeder på de sociale medier, hvor Cory Monteiths minde æres.

Cory Monteiths tidligere kæreste Lea Michele, der bedst er kendt for sin rolle som Rachel Berry i “Glee”, udgav et billede på sin Instagram-profil, hvor hun i billedteksten mindes den tid, hvor parret var sammen.

– Vi har måske ikke haft mulighed for at tilbringe livet sammen, men vores minder… De er de bedste i mit liv… Elsker dig Cory, skriver Lea Michele til sit billede på Instagram.

Cory Monteiths kollega Matthew Morrison, som spiller Will Schuester i “Glee”, udgav også en rørende statusopdatering på Twitter, hvor der også var vedhæftet et gammelt billede, der viser de to skuespillere sammen.

– Minutterne bliver til dage, og dagene bliver til år… Men du er altid tæt på. Savner dig, min bror, skriver Matthew Morrison på Twitter.

Cory Monteiths dødsårsag blev offentliggjort kort tid efter hans død. Den viste, at Cory Monteith døde af en overdosis af heroin blandet med alkohol.

GALLERI: Disse kendte døde i 2013

Se Lea Micheles billede her:

We may not have gotten to share a lifetime together.. But the memories.. they're the best of my life.. Love you Cory❤️

A photo posted by Lea Michele (@msleamichele) on


Glee-stjerne skal ikke dø af overdosis

Se Matthew Morrison Twitter-status her:


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu