Seriestjerne skal være far til fire

torsdag d. 20. november 2014 kl: 13. 21 Af: Ritzau Fokus
 
Det er ikke altid til at se det, men Kevin James er far til tre børn - og nu er der en fjerde på vej.

Det er ikke altid til at se det, men Kevin James er far til tre børn – og nu er der en fjerde på vej. Foto: Tracy Bennett/AP

Kevin James og konen Steffiana De La Cruz skal være forældre for fjerde gang.

De fleste kender ham bedst for hans rolle som det halvdovne pakkebud Doug Heffernan i tv-serien “Kongen af Queens”.

Men i virkeligheden har Kevin James formentlig ikke tid til at være doven. I hvert fald har han ved siden af sin succesfulde Hollywood-karriere tre børn, og snart skal han være far for fjerde gang.

Det skriver Us Weekly.

Og selv om et spædbarn er hårdt arbejde, mener den 49-årige amerikaner, at det bliver nemmere at være far, jo flere børn han får.

– Jeg var meget forsigtig, da vi fik vores første barn. Da vi kørte hjem fra hospitalet for første gang, kørte jeg i højre side af motorvejen med havariblinket tændt og med under 50 kilometer i timen. Da vi kørte hjem med nummer to, var det med kalechen nede, mens jeg styrede med knæene, siger han.

Siden 2004 har James været gift med den filippinsk-amerikanske skuespillerinde Steffiana de la Cruz. Og indtil nummer fire kommer, kan parret prale af at være forældre til tre børn, som alle er piger.

Deres ældste datter er ni år gammel og hedder Sienna-Marie, mens nummer to er syv år gammel og hedder Shea. Den yngste er tre år gammel og hedder Kannon.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu