Servitrice smider Aretha Franklin ud fra spisested

mandag d. 28. juli 2014 kl: 12. 03 Af: Ritzau Fokus
 
Aretha Franklin er vild med hamburgers fra Johnny Rockets.

Aretha Franklin er vild med hamburgers fra Johnny Rockets. Foto: Charles Sykes/CHARLES SYKES/INVISION/AP

Da Aretha Franklin besøgte en burgerrestaurant i Canada for nylig, havde hun en ubehagelig oplevelse med en meget uhøflig servitrice.

Det var ikke meget “Respect”, soullegenden Aretha Franklin blev mødt med, da hun besøgte burgerrestauranten Johnny Rockets ved Niagra Falls i Canada.

En uges afsked med dronningen: Sådan bliver begravelsen

The New York Daily Times skriver, at 72-årige Franklin bare ville have en hamburger og en cola til at tage med sig videre, men da hun satte sig ned for at vente på sin mad, brød helvede løs.

Hun sad nemlig ved et helt ledigt bord, da der kom en servitrice og ville smide hende væk derfra. Bordet var nemlig “reserveret til kunder, som spiser på restauranten”.

Sangerinden blev irriteret, men hun besluttede sig for, at hun så ville spise sin mad på restauranten. Men det ville servitricen ikke være med til, og hun bad Franklin om at vente udenfor spisestedet. Det gjorde den legendariske musiker rasende, og hun forlod Johnny Rockets uden sin bestilling.

Kan give splid: Queen of Soul har ikke efterladt et testamente

– Jeg rejste mig fra bordet og gik, men jeg sagde først til hende: “Du kan sgu spise maden selv, og du kan selv betale for det”. Hun er servitrice på et offentligt sted, og hun skal ikke tro, at hun kan tillade sig at tale sådan til folk. Det er ligegyldigt, om det er berømtheder eller ej, siger sangerinden.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu