Sexsymbol slipper af med selvtillidsproblemer

tirsdag d. 5. august 2014 kl: 11. 06 Af: Ritzau Fokus
 
Jessica Alba har ikke altid haft særlig høje tanker om sig selv og sin krop.

Jessica Alba har ikke altid haft særlig høje tanker om sig selv og sin krop. Foto: John Shearer/INVISION FOR DIMENSION FILMS

Jessica Alba har ikke altid følt sig godt tilpas i sin egen krop, men nu kan hun godt lide at se i spejlet.

For mange mennesker er det nok slet, slet ikke til at forstå.

Verdenskendt skuespillerinde gravid for tredje gang

Men den smukke skuespillerinde Jessica Alba har haft problemer med sin selvtillid, fordi hun ikke følte, at hun var særlig smuk.

– Jeg vil ikke gå i dybden med mine problemer, men jeg føler klart, at jeg tacklede dem og kom uskadt ud på den anden side. Alt, som har ført til mit nuværende liv, har været det hele værd. Nu har jeg det virkelig godt med min egen krop, siger den 33-årige skønhed til E! News.

Det er dog ikke altid, at Alba har haft det godt med den måde, hun ser ud på. Da hun var yngre syntes hun nemlig ikke, at hun var feminin nok.

– Jeg var simpelthen sådan en drengepige, som altid forsøgte at lade som om, jeg var sexet. Nu er jeg virkelig en kvinde, og jeg er så sikker på min egen seksuelle udstråling, at jeg ikke længere behøver at prøve at være noget andet, end det jeg er, forklarer hun.

Og de fleste mennesker er nok enige med Alba i, at hun ikke ligefrem ligner et monster. Hun er da også af flere omgange blevet kåret som verdens smukkeste kvinde af forskellige magasiner.

Filmsild fortryder sit ungdomsudseende

Den 28. august kan danskerne nyde synet af Jessica Alba, når “Sin City: A Dame to Kill For” har premiere i landets biografer. Her spiller skuespillerinden nemlig rollen som den erotiske danser Nancy Callahan.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu