Shaka skrev ny sang: Den skreg bare Medina

tirsdag d. 2. juni 2015 kl: 18. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Xander, Medina og Shaka Loveless (til højre) skal optræde sammen på årets Grøn Koncert.

Xander, Medina og Shaka Loveless (til højre) skal optræde sammen på årets Grøn Koncert. Foto: KHAN TARIQ MIKKEL/Polfoto

Shaka Loveless har fået lokket den danske popdronning Medina med på sin nye single, men det var ikke uden nerver.

De har før stået på scenen sammen, men det er første gang, at Shaka Loveless og Medina kan stille sig på scenen og synge en sang, som de begge har skrevet.

Det fortæller de to sangere, da Ritzau Fokus møder dem på dagen, hvor Shaka Loveless netop har annonceret samarbejdet mellem de to.

Faktisk har Shaka Loveless og Medina længe gået med tanken om at lave noget sammen, men det skulle være til den helt rigtige sang, understreger Shaka Loveless. Da han så endelig fandt den rette sang, var det derfor ikke uden nerver, at han præsenterede den for sin nye musikalske parter.

Velkommen til, Medina: Nye naboer er rasende på sangstjernen

– Lige så snart vi havde skrevet akkorderne, så skreg det bare Medina. Så jeg var virkelig nervøs for, om hun kunne lide den, da jeg skulle sende den til hende, siger Shaka Loveless til Ritzau Fokus, og forklarer, hvad sangen handler om:

– Sangen handler om at møde en, som tager dig ud af mørket. Og den handler om den følelse, det giver indeni, når man virkelig har lyst til at give den anden person alt, forklarer ordsmeden, inden Medina fortsætter talestrømmen.

– Shaka og hans hold præsenterede sangen for mig, og jeg elskede den lige med det samme. Vi har kendt hinanden i mange år, og han har spillet i mit band, så at blive forenet på scenen, hvor vi skal synge og optræde på lige fod, bliver rigtig fedt, siger Medina og afviser, at der lige nu er flere duetter på vej fra de to.

– Nu skal vi lige ud med den her, og så kan det være, at vi laver en swingplade sammen, når vi er 50, griner hun.

Se Shaka Loveless instagram-opslag, hvor han annoncerer samarbejdet med Medina her:

Jeg er super stolt og glad for at kunne meddele jer at min talentfulde veninde @officialmedinamusic og jeg har skrevet vores næste single sammen. Sangen hedder #udafmørket og udkommer om to uger d 15. Juni 🙂 VI GLÆDER OS ❤️

A photo posted by Shaka Loveless (@shakaloveless) on

De her kendte er blevet knaldet for deres kørsel

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu