Shannen er chokeret og rasende

onsdag d. 7. juni 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Shannen Doherty er rasende over Spellings udtalelser. Shannen Doherty blev rasende da hun fandt ud af, at hendes tidligere Beverly Hills 90210 medskuespiller Tori Spelling, havde lavet grin med hende på sit show NoTORIous. Hun siger, at Tori havde lovet, at hun aldrig ville sige et dårligt ord om hende. ”Vi plejede at være bedste venner, og holder stadig af hinanden,” fortæller Shannen. Hun blev dog virkelig chokeret, da hendes venner ringede til hende, og fortalte hende om hvad der foregik på showet.

Hella Joof barsler med ny komedie

”Jeg var i gang med en pause jeg selv havde taget. Jeg havde brug for tid til mig selv, så jeg sagde nej. Jeg ved ikke om det blev taget personligt. ”Hvis vi laver grin med hende, så vil det øge seertallet.” Det gjorde virkelig ondt. Jeg håber det hjalp hende. Hvis det at nævne mit navn, får folk til at skrive om det, så er det fint. Godt for hende. Jeg forstår det udmærket. Det er forretning,” udtaler en noget fornærmet Shannen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu