Sharon Osbourne erkender: Datede Jay Leno

lørdag d. 14. september 2013 kl: 7. 28 Af: Ritzau Fokus
 

Jay Leno var en god kysser, husker Sharon Osbourne. Foto: Screendump / Youtube free

Talentshowdommer Sharon Osbourne og tv-værten Jay Leno deler en hed fortid fra før Ozzy kom på banen.

Hun er kendt for at udstille sin relativt dysfunktionelle kendisfamilie på tv og så er hun dommer i en af verdens største talentkonkurrencer. Han er kendt for at udstille sit skarpe vid og for sin enorme samling af gamle biler.

Efter sexskandalen: Kendispar fornyer ægteskabsløfterne

Godt nok har de tv-mediet til fælles, men det er nok trods alt de færreste, der ville have gættet på, at Sharon Osboure og Jay Leno engang var hinandens flirt.

– Da jeg var 25, flyttede jeg til USA. Jeg havde mødt min mand Ozzy, men vi var ikke sammen. Vi var bare venner, og jeg havde slet ingen kæreste. I det hele taget datede jeg ikke meget dengang, for jeg var ikke rigtig en, man ville date, fortæller hun under sit seneste besøg som medvært i talk-showet The Talk.

Sharon Osbourne tog ind for at overvære den på det tidspunkt unge standupper Jay Leno, og hun blev så betaget af ham, at hun de næste dage lavede telefonfis for at komme i kontakt med ham.

– Det ene førte til det andet. Han besøgte mig i mit hus, og så havde vi noget kørende. Flirteriet var mest flirteri for mig. Et par måneder efter introducerede han mig for sit livs kærlighed. Hun var dejlig, og de var så flinke ved mig og vedligeholdt venskabet i løbet af årene, fortæller hun.

Kendispar vil forny løfterne efter kærlighedsknas

Den 60-årige talentdommer husker den nu 63-årige Leno som værende god til at kysse.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu