Sharon Osbourne: Ozzys druk var min skyld

søndag d. 16. februar 2014 kl: 12. 18 Af: Ritzau Fokus
 
Kendisparret Sharon (tv.) og Ozzy (th.) Osbourne har gået meget igennem. Seneste udfordring kom i 2012, da Ozzy røg tilbage på flasken. Sharon Osbourne mener, at hun bærer en stor del af skylden, da hun ikke opdagede det i tide.

Kendisparret Sharon (tv.) og Ozzy (th.) Osbourne har gået meget igennem. Seneste udfordring kom i 2012, da Ozzy røg tilbage på flasken. Sharon Osbourne mener, at hun bærer en stor del af skylden, da hun ikke opdagede det i tide. Foto: Richard Shotwell RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Talentshowsdommer og kendiskone Sharon Osbourne giver delvist sig selv skylden for, at manden Ozzy Osbourne røg tilbage på flasken i 2012.

Som en af verdens mest eksponerede familier kan det virke paradoksalt, at eksilbriten Sharon Osbourne ikke opdagede, at ægtemanden og heavy metal-fænomenet Ozzy Osbourne i 2012 røg tilbage på sprutten.

Ozzy Osborne indtager sommerens metalfestival

Ikke desto mindre er det fru Osbournes forklaring til den amerikanske talkshow-vært Larry King, skriver Female First.

– Det skræmmende for mig, var, at jeg ikke så det. Så hvor var jeg i halvandet år? Jeg var simpelthen optaget af mit arbejde. Jeg opdagede det ikke, så det sparkede mig på en måde i bagdelen, siger hun.

Ifølge den 61-årige talentshowsdommer, faldt tiøren først dagen før parrets 30. bryllupsdag.

– Han drak, da han kom hjem, men vi lever så travle liv, at det eneste, jeg så, var dårlig opførsel. Jeg så aldrig drikkedelen. Jeg forlod ham og fortalte ham, at jeg ikke kunne gennemgå det her igen, det kunne jeg bare ikke. Og han lovede, at han ville arbejde sig igennem sit afvænningsprogram. Han faldt af vandvognen i halvandet år, siger hun.

Efter sexskandalen: Kendispar fornyer ægteskabsløfterne

Ved metalsangerens tilbagefald havde Ozzy Osbourne holdt sig ædru i syv år. Nu kan han fejre endnu et år uden våde varer siden tilbagefaldet.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu