Sharon var desperat efter mænd

søndag d. 1. oktober 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Sharon Osbourne var klar til at betale for sex. Sharon Osbourne var så desperat efter mandlig opmærksomhed da hun først flyttede til Los Angeles, at hun rent faktisk overvejede at betale for at få sex. Sharon var overvægtig da hun forlod England til fordel for Los Angeles i 70’erne, og hun synes det var umuligt at konkurrere med de Hollywoods blondiner.

Ann Eleonora fra Herrens veje: -Jeg taler med mine døde slægtninge

”At være fed i Los Angeles i 70’erne. Det kan man godt glemme alt om. Alle havde deres tennis udstyr på, de var blonde, og de kørte rundt i åbne biler. Jeg fik aldrig en date. Ingenting, jeg var ung, fri og single, og fed. Der var ingen gentlemen der ventede på at åbne døren for mig, døren blev i stedet smækket i hovedet på mig. Jeg fik ingen sex, jeg var desperat, jeg ville have betalt for det,” fortæller Sharon.

Del din kommentar

Forsiden lige nu