Sharon vild med nørder

tirsdag d. 21. marts 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Sharon Stones drømmefyr er en nørd. Sharon udtaler: ”Den fyr jeg leder efter, skal være en fyr der har Spongebob pyjamas på, og som sidder forrest ved teaterstykkerne i skolen. Fyre der selv synes de er smarte, er bestemt ikke smarte i mine øjne.” Sharon afslører også, at hun var usikker over at vise sig nøgen i Basic Instinct 2.

Så sluttede danse-festen for Mie

”Jeg satte Basic Instinct på i mit projektor værelse i Los Angeles. Fandt en nøgenscene, satte den på pause, og smed mit tøj. Jeg fik min bedste veninde til at komme forbi, og fik hende til at stille sig op foran. Hun sagde til mig, at jeg så fantastisk ud, og at jeg var klar til Basic Instinct 2. Jeg følte mig virkelig godt tilpas, og behøvede ikke at tænke over det længere,” fortæller Sharon.

Del din kommentar

Forsiden lige nu