Shu-bi-dua – The Musical fortsætter salgs-succes

onsdag d. 10. februar 2016 kl: 22. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Shu-bi-dua - The Musical fortsætter vild salgs-succes. Foto: Søren Malmose

Shu-bi-dua – The Musical fortsætter vild salgs-succes. Foto: Søren Malmose

Shu-bi-dua – The Musical fortsætter med at storsælge. Musicalen runder 30.000 solgte billetter alene i Aarhus, og Musikhuset sætter nu endnu en ekstraforestilling i salg

Billetter til årets helt store musicaloplevelse er særdeles populære. Et imponerende julesalg og en vellykket københavnerpremiere på Østre Gasværk kan mærkes i Musikhuset. Flere end 30.000 musicalglade gæster kan allerede nu begynde at glæde sig til maj, hvor musicalen indtager Aarhus.

Nu får Shu-bi-dua københavner-premiere Spilletiden forlænges: Shu-bi-dua - The Musical er en kæmpesucces

Det flotte forsalg gør musicalen til en af de bedst og hurtigst sælgende forestillinger i Musikhusets historie. Og får nu Musikhuset til at sætte endnu en ekstraforestilling i salg fredag den 27. maj klokken 20.00. Billetsalget til ekstraforestillingen starter i dag klokken 10.00.

– Musicaltørsten er slet ikke til at slukke i Aarhus. Det er helt fantastisk at opleve, hvordan publikum fra nær og fjern tager imod vores satsninger på moderne musicals. Shu-bi-dua – The musical er sæsonens klart bedst sælgende teaterforestilling, og vi glæder os over, at endnu flere nu får mulighed for at sikre sig en “shublim” oplevelse, fortæller programchef Mette Kier.

Del din kommentar

Forsiden lige nu