Sia hjælper Refn på soundtrack

torsdag d. 2. juni 2016 kl: 6. 13 Af: Ritzau Fokus
Sia er med på Refns soundtrack til
Sia er med på Refns soundtrack til "The Neon Demon". Foto: Rich Fury/Polfoto
 

Soundtracket til Nicolas Winding Refns “The Neon Demon” inkluderer en sang fra den voldsomt populære sangerinde Sia.

Da Nicholas Winding Refn i 2011 udkom med filmen “Drive”, røg flere numre fra soundtracket i heftig rotation hos radiostationerne.

Nu har den danske instruktør, der går under kælenavnet Jang, igen muligheden for at lade sit filmarbejde smitte af på hitlisterne, for til sin nye film “The Neon Demon” har han fået en hånd til soundtracket af ingen ringere end verdensstjernen Sia.

Sangerinde truet: Fotograf vil lægge nøgenfotos på nettet

Sia står bag store hits som “Titanium” og “Chandelier”, og har også skrevet sange for mange andre store artister.

Afslutningsnummer

Sangen, som Refn har fået lov at inkludere i soundtracket, hedder “Waving Goodbye” (vinke farvel, red.) og det er når rulleteksterne løber over skærmen i slutningen af “The Neon Demon”, at nummeret strømmer ud af højttalerne.

Filmen handler om en ung pige, der flytter til Los Angeles for at følge sin drøm om at blive model, men som hurtigt finder ud af, at det er en farlig branche, hun har valgt. Det er første gang, Nicolas Winding Refn har lavet en film med en kvindelig hovedrolle.

Verdensstjerne overrasker: Udgiver julealbum

“The Neon Demon” havde verdenspremiere i Cannes, hvor den var udtaget til hovedkonkurrencen, og vil snart kunne ses i biografer over det meste af verden. I Danmark er der premiere den 9. juni. Soundtracket bliver udgivet både på cd, vinyl og til streaming.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu