Sidney Lee: Mennesker som ikke kan lide mig har haft et lorteliv

mandag d. 4. februar 2013 kl: 16. 41 Af: Kendte.dk NY
 

Reality kongen nr. 1 Sidney Lee, fortæller at folk han møder faktisk godt kan lide ham, selvom flere tror det modsatte om stjernen.

 

Sidney Lee: Natascha Linea skiftet ud med stripper
Sidney mener at folk der ikke kan lide ham har haft et lorteliv. -Foto: citylife

Sidney mener at folk der ikke kan lide ham har haft et lorteliv. -Foto: citylife

 

Alle jeg møder kan lide mig – næsten!
Sidney Lee åbner sit hjerte på det sociale medie facebook, og fortæller at folk der ikke kan lide ham, er fordi de har haft en dårlig barndom, og måske er blevet tæsket af deres forældre, og ikke er blevet elsket.

 

Her er hvad Sidney skrev for kort tid siden på facebook: 

“Der er mange der spørger om det ikke er nederen at hele Danmark hater på mig, men det de ikke forstår er at det er lille minoritet der hater, 90% af alle jeg møder online og irl er positive og glade mennesker, der kommer og vil have et billede, autograf, eller en lille sludder, det er dem der har et godt liv, venner, succes, en god barndom, og elskende forældre”.

 

Læs også: TV3: Sidney Lee er en vaskeægte tøsedreng

 

“De sidste 10%, er dem der er er haters, det er folk der har haft et lorteliv, en dårlig opvækst og forældre der har slået dem, eller ikke givet dem kærlighed og omsorg”.

 

“Men det, man ligger mærke til med folk der omtaler en, er næsten altid kun det negative, og derfor får det så stor opmærksomhed”.

 

Er det ordene fra en såret mand?
Om Sidney er blevet såret igen af en af alle hans kvindelige bekendskaber, eller om hans playstation er gået i stykker så det er derfor han må åbne sit sårede hjerte, ja det melder historien intet om.

 

Men en ting er sikkert..  Sidney Lee er en mand med et blødt hjerte.

Natascha Linea set sammen med Sidney Lee: - Vi boller bare

 

Kilde: facebook

Del din kommentar

Forsiden lige nu