Borgen-stjerne bliver vært for Zulu Comedy

søndag d. 30. juni 2013 kl: 17. 34 Af: Ritzau Fokus
 

 Foto: DR, Mike Kollöffel

Sidse Babett Knudsen har fået æren af at være vært, når årets bedste komiker skal kåres.

Når dette års komiker skal udkårnes til “Zulu Comedy Galla” bliver det et helt nyt ansigt, der skal stå i spidsen for showet. Og dog.

Dansk Hollywood-stjerne vender hjem: Scorer rolle i mafiafilm

Det er nemlig den kendte Borgen-stjerne Sidse Babett Knudsen, der skal være vært, når showet løber af stabelen i Operaen i København til efteråret. Og det er en opgave, som den 44-årige skuespiller tager dybt seriøst.

– Jeg synes, “Zulu Comedy Galla” er et sjovt show. Jeg tager humor meget alvorligt, så derfor har jeg besluttet mig for ikke at være sjov i Operaen.

– Hvad der kommer til at ske, ved jeg endnu ikke, men jeg glæder mig helt vildt, siger Sidse Babett Knudsen i en pressemeddelelse.

Det er tidligere Nikolaj Lie Kaas og Martin Brygmann, som har været værter, siden showet blev lanceret i 2009.

– Zulu og Zulus seere elsker hende, og vi er så hamrende stolte af, at Sidse – som er en af de største internationale stjerner herhjemme lige nu – vil stå i front på vores gallashow.

– Hun har bl.a. i “Den eneste Ene” og i Zirkus Nemo vist sit humoristiske talent, men lige nu husker man hende nok mest for hendes fantastiske præstation som statsminister Birgitte Nyborg i “Borgen”, siger Signe Lindkvist, der er redaktør på Zulu Comedy Galla.

Sidse Babett skal styret slagets gang, når en af de nominerede – enten Anders Matthesen, Christian Fuhlendorff, Rasmus Bjerg, Tobias Dybvad eller Magnus Millang – kan indtage tronen som årets komiker 2013.

Dansk bestsellerbrag filmatiseres med stjernespækket kvartet

Sidste år var det Mick Øgendahl, som løb med den prestigefyldte pris. Tidligere har Andreas Bo (2011), Linda P. (2010) og Anders Matthesen (2009) modtaget prisen som årets komiker.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu