Sidste kendisdanser afsløret i Vild med dans

torsdag d. 4. august 2016 kl: 22. 00 Af: Ritzau Fokus
Gorm Wisweh
Gorm Wisweh er den sidste deltager, der nu er offentliggjort til den nye sæson af Vild med dans. Foto: Andreas Beck/Scanpix (Arkivfoto)

Pizzakokken Gorm Wisweh er torsdag blevet offentliggjort som den 12. og sidste danser i dette års "Vild med dans".

Den sidste kendte dansker, som skal svingene hofterne på dansegulvet i den kommende sæson af “Vild med dans”, er nu blevet offentliggjort.

Valget er faldet på tv-kokken Gorm Wisweh, der er bedst kendt fra tv-programmet “Go’ Morgen Danmark”, ligesom han også står bag restaurantkæden “Gorm’s”. Det skriver tv2.dk.

Og ifølge den erfarne tv-kok befinder han sig rimelig godt på et dansegulv.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

– Hvis der er musik, der passer mig nogenlunde, er jeg også ham, der straks svinger hofterne. Jeg er ikke så bekymret for, hvordan jeg ser ud, når jeg danser, for jeg elsker bare at bevæge mig. Jeg har alt for meget krudt i røven til at sidde stille, fortæller Danmarks ukronede pizzakonge til TV2.

Efter offentliggørelsen af tv-kokken er holdet af dansere til den 13. sæson af “Vild med dans” komplet.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

Gorm Wisweh skal danse mod skuespillerinden Laura Bach, sangeren Thomas Buttenschøn, tv-vært Lene Beier, filminstruktør Søren Fauli, sangerinde Julie Berthelsen, fægteren Patrick Jørgensen, skuespillerinden Mille Dinesen, skuespiller Mathias Käki Jørgensen, bokseren Sarah Mahfoud, designer Nicholas Nybro og Grand Prix-sangerinden Kirsten Siggaard.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu