Efter seks måneders kamp: Danser redder hvalp fra gaden

søndag d. 30. oktober 2016 kl: 11. 40 Af: Ritzau Fokus
20161030103258495_org
Silas Holst har også reddet sin egen hund, Fruity, fra de tyrkiske gader. Hun er i dag delehund og bor delvist hos danserens veninde Lone. Foto: Scanpix/Thomas Lekfeldt

Danser Silas Holst har kæmpet længe for at redde hvalpen Sam fra et hårdt liv på gaden i Tyrkiet.

Danser, musicalstjerne, skuespiller, regnbuefar og dyreven.

Silas Holst er en mand med mange jern i ilden, men han har ikke for travlt til at træde til, hvis nogen har brug for det. Heller ikke når det gælder de firbenede.

“Vild med Dans”-stjernen har det sidste halve år kæmpet for at redde grand danois-hvalpen Sam fra et kummerligt liv som gadehund i den tyrkiske ferieby Alanya.

Og nu er det endelig lykkedes for ham at få den efterhånden store hvalp til Danmark, skriver han i et nyt opslag på Instagram.

– Efter seks måneders tovtrækkeri på tværs af Europa, flyveture tur-retur, papirer, sygdom og transportproblemer er hun endelig landet, skriver Silas Holst blandt andet i opslaget, hvor han har delt et billede af den gyldenbrune hvalp.

I lufthavnen ventede Sams nye familie, og der venter hende nu et helt nyt liv som familiehund på Falster, tilføjer danseren i opslaget.

– Aldrig mere skal hun kastes med eller sparkes på – kun leve det fede liv i en børnefamilie. Se, dét er seks måneders arbejde værd, lyder det fra den 33-årige Silas Holst.

Spændende nyt: Derfor går MGP-vinder rundt med stort smil for tiden

Det er ikke første gang, musicalstjernen redder hunde fra gaden. Også sin egen hund, Fruity, har Silas Holst fundet i Alanyas gader, da han var i feriebyen for at se på en lejlighed forrige sommer.

Tidligere i år var han med til at stifte foreningen “Second Home Dogs”, der skal formidle adoption af tyrkiske gadehunde til danske hjem.

Silas Holst glad igen: Erstatter "Jytte" med "Egon"

Se Silas Holsts billede af gadehvalpen Sam her:

Sam er landet!!! Efter seks måneders tovtrækkeri på tværs af Europa, flyveture t/r, papirer, sygdom og transport issues – er hun endelig landet og sidder pt i bilen med sin familie på vej hjem til Falster, hvor hun skal bo resten af livet med masser af kærlighed, mad, leg, glæde og tryghed. Aldrig mere skal hun kastes med eller sparkes på – kun leve det fede liv i en børnefamilie!!! Se DET er 6 måneders arbejde værd!!! ❤️❤️❤️🐶🐶🐶🐶

A photo posted by Silasholst (@silasholst) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu